PM Multitalent

Coaching

-Coaching
 
Coaching kent vele vormen. Vragen over de balans tussen werk en privé, zingeving, (verbroken) relaties of persoonlijke ontwikkeling komen tenslotte vroeg of laat in ieder leven aan bod. Bij PM Multitalent vindt u een kritisch luisterend oor en een spiegel waarin u zichzelf leert zien zonder dat daar een waardeoordeel aan vast hangt. Pas dan is er ruimte voor verandering of aanpassing.

Onze kwaliteiten zijn luisteren, acceptatie, helderheid brengen en ontdekken wat in u leeft en welke gevoelens hierbij een rol spelen. Onze coaching is gericht op het vergroten van het zelfsturend vermogen. Door gestructureerd te werk te gaan, goed hoofd- van bijzaken te onderscheiden, door inzet van creatieve middelen en intuïtie wordt het veranderingsproces op gang gebracht. In overleg met de cliënt kan de coaching ook via e-mail geschieden.
 
Speciale aandacht heeft de begeleiding van volwassen 'Anders Denkenden'. Of het nu gaat om een luisterend en begrijpend oor, het verkrijgen van informatie, een oriënterend gesprek of een steuntje in de rug, het kan allemaal. Vanuit eigen ervaring en met een schat aan inzicht en informatie kan de Andersdenkende verder op weg worden geholpen om zijn unieke gave(n) verder te ontdekken en te ontwikkelen.