PM Multitalent

Over Ons

Bedrijfsprofiel

PM Multitalent is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in praktische, en vooral praktijkgerichte oplossingen in de breedste zin des woords. No-nonsense en met opgestroopte mouwen. Dienstverlening waar u als ondernemer ook daadwerkelijk iets aan heeft. Zeer creatief, vaak eigenzinnig, maar altijd persoonlijk. Zo persoonlijk als uw eigen vingerafdruk.

Onze visie

Wij willen onze opdrachtgevers het beste van onszelf geven, elke keer weer. Geen standaard 'one-size-fits-all' oplossingen, maar steeds een oplossing die speciaal is toegesneden op uw situatie, en die voldoet aan uw wensen en ideeën. Een oplossing dus, die onze opdrachtgevers in staat stelt datgene te doen waar ze nu juist zo goed in zijn. De uiteindelijke tevredenheid van de opdrachtgever staat dan ook bovenaan en is de richtlijn voor al ons handelen.

Innovatief en Eigenwijs

Om opdrachtgevers over een langere tijd tevreden te houden is luisteren alléén niet genoeg. Wij willen onze opdrachtgever juist ook als mens graag leren kennen. Pas als we weten wie onze opdrachtgever werkelijk is, kunnen we op een creatieve en innovatieve manier meedenken en een oplossing bieden die past als een handschoen.

Filosofie


Trots zijn, genieten, plezier maken en gepassioneerd werken zijn onze doelstellingen. Dat is minder vreemd dan het klinkt, want of het nu gaat om coaching of een langdurige managementondersteuning, wij willen mèt u trots kunnen zijn op het eindresultaat. Wij willen de medearchitect zijn van uw succes. Samen mèt u genieten van 'een job well done'! Daarbij is niet alleen de kwantiteit, maar ook, en misschien nog wel veel meer, de kwaliteit doorslaggevend.
Korte lijnen en duidelijke communicatie met onze opdrachtgevers, daar zijn wij sterk in. Want alleen daarmee kunnen wij u de persoonlijke aandacht en kwaliteit bieden die u verdient.

Vertrouwen

Het vertrouwen dat de opdrachtgever in ons, en onze competenties stelt, is zeer belangrijk. Vertrouwen krijg je met elke nieuwe opdracht, maar je moet dat vertrouwen toch iedere keer weer opnieuw verdienen én waarmaken. Slechts door elke keer weer opnieuw het bewijs te leveren dat wij een goede en betrouwbare partner zijn, kunnen we het in ons gestelde vertrouwen waarmaken.

Tot slot

De wensen, eisen en omstandigheden van onze opdrachtgevers nemen wij zeer serieus, en die zetten we zo goed en zo snel mogelijk om in goede, en vooral werkbare oplossingen. Of het nu gaat om coaching, begeleiding, eens goed kunnen sparren, interim management of bedrijfsadvies.
PM Multitalent is voor u de ideale partner, welk probleem u ook heeft als (beginnend) ondernemer. No-nonsense en tegen zéér concurrerende tarieven.