PM Multitalent

Testimonials

 "In enkele gesprekken met Paul Mulder van PM Multitalent heb ik ondervonden dat er inderdaad sprake is van een veelzijdig talent. Paul is erop gericht te luisteren naar wat de ander te bieden heeft en met dit gegeven aan de slag te gaan. En aan de slag gaan betekent bij hem iets anders dan het voor je doen. Hij liet mij mijn mogelijkheden zien die er in potentie al waren maar nog niet zichtbaar aan de oppervlakte kwamen. En heeft mij vervolgens aangestuurd op actie nemen."

"Ik heb zijn visie en manier van werken als zeer waardevol ervaren en hierdoor een uitbreiding van mijn mogelijkheden gezien."
 
Jeanne Oerlemans
Fullhouse Producties


"Ik kende Paul natuurlijk al als professioneel tekstschrijver en persoonlijk als zeer aimabel mens, toch heeft hij mij met de gedrevenheid en professionaliteit waarmee hij de organisatie en realisatie van de 'beursgang' van het Open Coffee netwerk leidde, wederom verbaasd. Chapeau!"

Ed Mol
Ed Mol Fotografie


"Paul heb ik leren kennen via OpenCoffee Eindhoven. Paul is een specialist, deskundige binnen zijn vakgebied. Iemand die maar een half woord nodig heeft en je perfect aanvoelt. Hij is eerlijk en oprecht. De samenwerking met Paul was en is super! Hij levert perfect werk binnen de afgesproken tijd. Paul is iemand waarop je kan bouwen."Esther Hoskens
Interim management assistente/office manager | Uitgever Ondernemers Wijzer | Beeldend kunstenares


"Working with Paul on the concepts of AG 2.0 always was a great pleasure. Paul has the ability to clearly express fuzzy thoughts. At AG we all felt the driving power of Paul in moving forward."

Richard de Groot
Knowledge elictor at Q-Q Refelector